Masaža
V prijetnem in toplem ambientu si privoščite sprostitev in se prepustite našim maserjem, da poskrbijo za vaš vsakdanji stres, napetost in morebitne bolečine. Nahajamo se v prostorih Strokovnega centra zdravja v Atlantisu (BTC). Nudimo klasično, športno, terapevtsko masažo in refleksno masažo stopal.

Klasična masaža

Klasična masaža je sprostilna masaža, ki se je kot terapevtska metoda zaradi njenih sprostilnih učinkov obdržala vse do danes. Njeni učinki so izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, sprostitev mišic in kit, zmehčanje otrdlin in zlepljenih tkiv, boljša elastičnost kože ter hitrejša regeneracija tkiv.
 
Športna masaža
Športna masaža je namenjena tako vrhunskim kot rekreativnim športnikom. Cilj športne masaže je povrniti prvotno in optimalno delovanje mišic po naporu in ponavljajočih se obremenitvah.
 
Terapevtska masaža
Pri terapevtski masaži se osredotočamo na boleče in napete mišice ter druga mehka tkiva. S pomočjo terapevtskih tehnik masiranja vplivamo na sprostitev kronične napetosti mišičja.
 
Refleksna masaža stopal
Refleksna masaža stopal spada med naravne metode zdravljenja s katero aktiviramo zdravilne moči telesa. Terapevt diagnosticira vaše stanje in počutje ter z refleksno masažo vpostavi ravnovesje. Refleksna masaža stopal tako pozitivno vpliva na živčni sistem, notranje organe in druge dele telesa. Učinki refleksne masaže stopal so presenetljivi, saj lahko pogosto že z eno masažo pomagamo do vzpostavitve notranjega ravnovesja. V kolikor so se težave kopičile nekaj let je potrebno obiskati refleksoterapevta nekoliko pogosteje.