Nov in bolj učinkovit pristop k treningu

Posamezniki običajno poiščejo športnega trenerja z željo povečati fizično kondicijo in s tem vplivati na dvig lastne storilnosti. Zdi se dober začetek vendar pa je ključnega pomena za uspešen in dolgotrajen učinek celovit pristop. To je pristop, ki ponuja kombinacijo treninga na psihofizični ravni. Pri tem igra vodilno vlogo dvig tako fizične kot psihične moči posameznika.

 

Skozi desetletje delovanja na področju osebnega trenerstva sem spoznal, da je za človekovo dobro počutje, blagostanje in splošno zdravje zgolj fizični trening premalo. Človek je namreč kompleksno bitje z neločljivimi sistemi in je potrebno k njemu pristopiti na telesni in kognitivni ravni.

 

Moje poslanstvo je vadečemu vzpostaviti glavne temelje psihofizične kondicije in tako posamezniku omogočiti bolj kakovostno in zdravo življenje. Gre za izboljšanje tako telesnega kot psihičnega stanja. 

 

V ta namen sem zasnoval koncept za konkretno in trajno izboljšanje psihofizične kondicije, ki temelji na kombinaciji dveh programov. Skozi vadbo v fitnesu boste razvili potrebno fizično moč, hkrati pa tudi skozi edukativni program pridobili sklop praktičnih psiholoških znanj, s pomočjo katerih boste zmanjšali možnost, da bi izgubili občutek lastne notranje moči ob soočanju z vsakodnevnimi življenjskimi situacijami.

  

Komu je trening namenjen:

  • tistim, ki bi si želeli preventivno pripraviti na stres
  • tistim, ki se že spopadate s kroničnim stresom in izgorelostjo;
  • tistim, ki želite shujšati;
  • tistim, ki ste že fizično aktivni, pa niste zadovoljni z rezultati

 

Seveda pa je vsak posameznik drugačen; vsebinski moduli bodo prilagojeni vam.

Pokličite in trening bomo prilagodili vašim ciljem.

 

Damjan Verhovc

Diplomant fakultete za šport

Magister psihosocialne pomoči, FUDŠ