O centru
Idejo in poslanstvo strokovnega Centra terapij je pred leti pričel ustvarjati prof.športne vzgoje in mag.psihosocialnega svetovanja Damjan Verhovc. Skozi leta predanosti trdemu delu je s sodelavci razvil kvalitetne storitve na različnih strokovnih področjih. Gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

Storitve izvajamo v Ljubljanjskem BTC-ju, v prostorih Športnega centra Millenium.  Nudimo programe in storitve, ki ustrezajo potrebam vsakega posameznika. V sklopu naših storitev nudimo masaže, psihosocialno/psihoterapevtsko svetovanje, psihološko pripravo športnika, prehransko svetovanje, postrehabilitacijo, osebno trenerstvo in različne delavnice.

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Fakultete za uporabne družbene študije, Fizioterapije ter drugih strokovnih izobraževalnih programov. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. Tako v sklopu naših programov nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "Programi".