O Centru
V Centru terapij nudimo kvalitetne storitve na različnih strokovnih področjih in to nas vodi k odličnosti. Gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha na trgu dela. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

Strokovni center se nahaja v prostorih športnega centra Millenium (BTC), kjer nudimo programe in storitve, ki ustrezajo potrebam vsakega posameznika. V našem centru se nahaja masažni salon, prostor za psihoterapevtsko in prehransko svetovanje ter prostor za postrehabilitacijo in osebno trenerstvo. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha na trgu dela. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Zdravstvene fakultete, Fakultete za uporabne družbene študije in drugih strokovnih izobraževalnih programov. S tem v našem centru nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "DEJAVNOSTI".