O centru
V Centru terapij nudimo kvalitetne storitve na različnih strokovnih področjih in to nas vodi k odličnosti. Gre za kombinacijo kvalitetnega in strokovnega znanja, zavezanosti k skrbi za posameznika in dobrega ugleda. Zavedamo se, da samo vrhunske in kakovostne storitve vodijo v trajnost uspeha na trgu dela. Prednost naših programov je prav v našem načinu dela, kjer posameznika obravnavamo individualno s strokovnim pristopom.

Nahajamo se v Ljubljanjskem BTC-ju, kjer nudimo programe in storitve, ki ustrezajo potrebam vsakega posameznika. V sklopu naših storitev nudimo masaže, psihoterapevtsko in prehransko svetovanje ter postrehabilitacijo in osebno trenerstvo. 

 

Pri nas svetujejo in opravljajo delo izobraženi kadri iz Fakultete za šport, Fakultete za uporabne družbene študije in drugih strokovnih izobraževalnih programov. Naša ekipa je zavezana k stalnemu izobraževanju za zagotovitev profesionalne rasti. Tako v našem centru nudimo različne strokovne storitve z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. 

 

Več o naših programih in storitvah si lahko ogledate pod rubriko "Programi".