Pravna obvestila
Pravna obvestila uporabe spletnega portala centerterapij.si

Pogoji uporabe spletnega portala centerterapij.si

 

Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne aplikacije centerterapij.si. Z uporabo spletnih strani aplikacije se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe.

 

Lastnik si pridržuje pravico komurkoli kadarkoli onemogočiti uporabo spletne aplikacije, predvsem v primeru, da uporabnik krši navedene pogoje uporabe spletnih strani aplikacije centerterapij.si, da le-ta z uporabo spletnih strani aplikacije centerterapij.si nadleguje druge uporabnike ali krati njihove pravice, uporablja aplikacijo v zlonamerne namene ali ne ravna v skladu z navodili za uporabo spletnih strani portala centerterapij.si.

 

Avtorske pravice

 

Vsebine, objavljene na spletnih straneh aplikacije, je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne osebne nekomercialne potrebe. Ne sme pa se jih spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja lastnika spletne aplikacije centerterapij.si. V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic ter druga obvestila in opozorila, ki jih določi lastnik spletne aplikacije centereterapij.si (Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah Republike Slovenije (ZAPS, UL št. 120-01/94-1/3)).

 

Vse znamke v spletni aplikaciji centerterapij.si so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnjim pisnim dovoljenjem lastnika spletnega spletne aplikacije centerterapij.si.

 

Varovanje zasebnosti

 

Za uporabo nekaterih delov spletne aplikacije centerterapij.si se je treba prijaviti z uporabniškim imenom in geslom. S prijavo na spletni portal se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije centerterapij.si, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

 

Lastnik portala centerterapij.si se zavezuje, da bo osebne podatke uporabnikov, dobljene preko spletnih strani centerterapij.si skrbno varoval in da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

 

Lastnik spletne aplikacije centerterapij.si se tudi zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletne aplikacije. Podatki o uporabi spletne aplikacije, ki se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, se bodo uporabili le z namenom izboljšanja uporabe spletne aplikacije centerterapij.si.

 

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob pridobitvi uporabniškega imena in ob uporabi spletne aplikacije centerterapij.si, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev spletne aplikacije centerterapij.si, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletne aplikacije centerterapij.si in za preverjanje, ali uporabnik uporablja spletno aplikacijo centerterapij.si in storitve, ki so dostopne preko spletne aplikacije, v skladu s temi pogoji ter morebitnimi posebnimi pogoji.

 

Pridržki

 

Lastnik spletne aplikacije centerterapij.si si pridržuje pravice, da spreminja vsebino  spletne aplikacije in/ali preneha z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnjega obvestila in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega portala.

 

Lastnik spletne aplikacije centerterapij.si ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, prav tako tudi ne za morebitno nedelovanje ponudnikov dostopa do interneta.

 

Lastnik spletne aplikacije centerterapij.si se bo po najboljših močeh trudil na straneh spletne aplikacije zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Lastnik spletne aplikacije centerterapij.si lahko te pogoje uporabe spremeni brez predhodnega obvestila.

 

Piškotki

 

Ponudnik storitev si pridružuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku v obliki piškotka (’’cookie’’) ali podobne datoteke, katere namen je prilagoditi spletni portal željam uporabnikov in zagotavljanje uporabnikom prijaznih spletnih storitev. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Uporabnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

V nadaljevanju smo navedli več podrobnosti o tem, zakaj jih uporabljamo in kakšno je njihovo trajanje.

 
Lastni piškotki

 

ImeNamenOpisČas trajanja
SESSxxxIDPristnostna seja, ki z enim brskalnikom prepreči v eni seji večkratno prijavo.Edinstven ID, ki povezuje trenutno sejo s tabelo nastavitev baze podatkov3 tedne
has_jsPomaga razumeti brskalniku funkcionalnost JavascripteVklop / izklop označbe, ki označuje, ali brskalnik podpira JavascriptKo zapustite stran

 

Piškotki tretjih spletnih strani

 

Uporabljamo tudi funkcionalnosti tretjih ponudnikov, ki lahko določene piškotke naložijo na vaš računalnik. Ta spletna stran ne nadzoruje razširjanja teh piškotkov. Na straneh tretjih ponudnikov ste kot uporabnik sami dolžni preveriti  preveriti njihov vpliv in posledice uporabe.

 

PonudnikImeNamenVeč Informacij
Google Analytics_utma
_utmb
_utmc
_utmz
Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje podatkov o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Mi uporabljamo informacije za statistike in da bi nam pomagali izboljšati to spletno mesto. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskov na spletno stran, ter od kje so obiskovalci prišli na spletno stran in straneh, ki so jih obiskali.Google Privilnik o zasebnosti
Facebookfb*
s
lu
xs
locale
Statistika ogledov spletne strani