Masaža - Trigger točke
V sklopu terapevtske masaže naši maserji vključijo tudi terapijo trigger točk. Trigger točke so občutljiva in boleča mesta v mišicah, kitah, vezeh, koži in sklepni ovojnici. Preberi več...
Lahko so posledica akutne (šport) ali kronične preobremenjenosti mišic (prisilna drža, ponavaljajoči se gibi), anatomskih nepravilnosti, psiholoških dejavnikov (stres), pomanjkanja telesne dejavnosti ali drugih različnih bolezenskih stanj.
Za uspešno izvedbo zdravljenja je potrebna dobra diagnoza, da bo terapija hitrejša in učinkovitejša. Tretma poteka z raztezanjem prizadetega tkiva in globoko masažo.
Globoka masaža prinaša najboljše rezultate z neposredno sprostitvijo napetega tkiva z palpacijo in ustreznim ponavljajočim se kratkotrajnim pritiskom, s čimer se zmanjša bolečina in napetost trigger točke, izboljša prekrvavitev in presnovni proces. To vodi do oskrbe celic s hranili in izločanja odpadnih snovi.
V kolikor vas pestijo omenjene težave vas bodo naši strokovnjaki-maserji z veseljem sprejeli in vam pomagali pri odpravi vsakodnevnih tegob.
Za rezervacijo termina pokličite
☎️ 040 353 509 ali nam pišite
info@centerterapij.si